Kurs, föreläsning, workshop

Vi tränar oss själva och hästarna i teknik, men hur ofta tränar vi oss att tänka och hantera känslor? Lär dig de mentala stegen hur man går från ner­vositet och prestations­ångest till mental styrka och självkontroll. Lär dig hantera mål­planering, kon­centration, visual­isering, fokus­ering, coach­ing, prestation, tävlingen, teamet, laget…

Vill du jobba med den mentala biten, inspirera, öka gruppkänslan?
Anlita Nina till föreläsning eller workshop inom mental träning och coaching. Nina har haft ett flertal kurser och föreläsningar för ridklubbar, ridsportförbundet mm.

Nina är en van föreläsare som på ett personligt sätt ger åhörarna nya perspektiv och insikter, nya idéer som ger resultat. Kurser och föreläsningar anpassas efter olika behov. Om en föreläsning känns för kort kan Nina även hålla i ett antal träffar eller en längre utbild­ning.
 

Här är feedback från en workshopdeltagare 2017:
Tack för föreläsningarna vi fick under jan-mars. De har varit till stor hjälp för min del. I helgen åkte jag på en pay&jump och insåg efter första hindret – gud vad kul det här är! Jag har nog aldrig varit så glad och fokuserad en hel bana tidigare. Stort tack till dig!
/Annika