Hästutbildning

Vi tar emot ett litet antal hästar och ponnyer för inridning, till­ridning och vidare­utbildning.

Vi ägnar mycket tid åt skötsel, hantering och ridning för varje häst. Hästarna rids i mark­arbete och dressyr samt töm­körs av Nina.

Vi samarbetar också med Johanna Glänås när det gäller häst- och ryttar­utbildning. Vår breda kompetens och er­faren­het gör att vi kan ta emot många olika hästar och ryttare för utbildning.

Hästarna rids regelbundet även ut i skogen av våra duktiga praktik­anter. De hanterar hästarna även mycket från marken och hästarna blir väl om­händer­tagna och skötta. Vi har hästar på längre eller kortare tid. Du kan även välja att komma till oss med din häst ett antal gånger per vecka och vi rider och hanterar den vi dessa tillfällen.

Nina har god erfarenhet av att träna och matcha hästar till unghäst­championat, Breeders och Falsterbo i dressyr och Charlotte har matchat unga hästar till championaten i hoppning.

Självklart kan vi även träna hästarna inför kvalitets­tävlan och 3-årstest. Vi tar gärna även tävlings­uppdrag om du vill ha din häst tävlad. Välkommen att diskutera vad just du vill ha för upplägg för din häst.